Politica de retur

 

Aveți dreptul de a returna produsele achiziționate on-line sau prin alte mijloace de vânzare la distanță (prin telefon, prin curier, de la un comis voiajor) în termen de 14 zile, pentru a beneficia de rambursarea integrală a sumei plătite.

Perioada de reflecție de 14 zile nu este valabilă în cazul tuturor produselor, una din exceptii o fac produsele fabricate la comandă sau personalizate în mod clar (personalizarea produselor).

Perioada de reflecție expiră după 14 zile de la data primirii produselor. Pentru contractele de servicii, perioada de reflecție expiră la 14 zile de la data încheierii contractului. Dacă perioada de reflecție expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până la următoarea zi lucrătoare.

Costul returului  este suportat de catre ambalajmarket.ro daca la comanda receptionata de catre consumator sunt erori din cauza echipei noastre, altfel costul returulului este suportat de catre consumator.

In momentul in care va decideti sa returnati un produs, va rugam sa ne informati de acest lucru completand formularul de retur, iar o data trimis coletul retur, avem rugamintea sa ne informati la adresa de mail  office@ambalajmarket.ro si contul bancar in care putem restitui banii dar si numele titularului. Suma se restituie in cont in maxim 7 zile lucratoare.
Adresa pentru trimiterea retururilor este: DN2- Km12.5, Soseaua Bucuresti-Urziceni,Corp P7, Stand A4, Ambalaj Market - DoralyAfumatiIlfov (RO)România

Important : Produsul/produsele trimise retur trebuie sa fie in starea in care au fost expediate si in ambalajul original, seturile de produse trebuie sa fie complete, atlfel returul nu poate fi acceptat. 
Retururile prin Posta Romana nu sunt acceptate.
Returul trebuie sa fie cu ramburs 0 si plata transportului sa nu fie la destinatar!

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor.

Formular retur