Termeni si conditiiModalitati de plataMagazinul nostru ONLINE va propune 3 modalitati de plata :

·          Ramburs (achitati curierului in momentul livrarii)

·          Cu cardul online – Mastercard, Visa

·          Ordin de plata

www.Amabalajmarket.ro    nu isi asuma raspunderea pentru intarzieri sau anulari ale livrarilor daca printre acestea se enumera: probleme de logistica ale firmei de curierat, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii.

In cazul in care clientul nu a fost gasit la adresa mentionata, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari se pot intoarce la expeditor. Livrarea ulterioara a lor se poate face numai dupa reconfirmarea comenzii de catre ambalajmarket.ro, iar plata transportului se va achita de catre client chiar daca suma maxima este depasita.


POLITICA DE LIVRARE

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul nostru se face prin intermediul firmei de curierat Fan curier in conditii de siguranta.

Beneficiati de livrare gratuita la comenzi de peste 300 ron.

Pentru comenzile ce au o valoare mai mica de 300 de lei se percepe o taxa de livrare de 25 de lei.

Termenul de livrare a produselor comandate este de 48h- 72h .

In perioada sarbatorilor sau a zilelelor legale libere termenul de livrare se poate prelungi cu maxim 5 zile lucratoare.

Politica de retur

 

Aveți dreptul de a returna produsele achiziționate on-line sau prin alte mijloace de vânzare la distanță (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor) în termen de 14 zile, pentru a beneficia de rambursarea integrală a sumei plătite.

Perioada de reflecție de 14 zile nu este valabilă în cazul tuturor produselor, una din exceptii o fac produsele fabricate la comandă sau personalizate în mod clar (personalizarea produselor).

Perioada de reflecție expiră după 14 zile de la data primirii produselor. Pentru contractele de servicii, perioada de reflecție expiră la 14 zile de la data încheierii contractului. Dacă perioada de reflecție expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până la următoarea zi lucrătoare.

Costul returulu  i  este suportat de catre ambalajmarket.ro daca la comanda receptionata de catre consumator sunt erori din cauza echipei noastre, altfel costul returulului este suportat de catre consumator.

In momentul in care va decideti sa returnati un produs, va rugam sa ne informati de acest lucru completand formularul de retur, iar o data trimis coletul retur, avem rugamintea sa ne informati la adresa de mail  office@ambalajmarket.ro si contul bancar in care putem restitui banii dar si numele titularului. Suma se restituie in cont in maxim 7 zile lucratoare.

Important  : Produsul/produsele trimise retur trebuie sa fie in starea in care au fost expediate si in ambalajul original, seturile de produse trebuie sa fie complete, atlfel returul nu poate fi acceptat.

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor.