Sapunul lichid: Igiena sporita in hipermarketuri si mall-uri

Intr-un mediu aglomerat si intr-o continua miscare, cum este cel din hipermarketuri si mall-uri, igiena este foarte importanta pentru sanatatea publica, dar si pentru confortul fiecarui client. 

Un aliat important in aceasta misiune, de a proteja sanatatea oamenilor, sunt sapunurile lichide din dispenserele aflate in toalete. Aceasta este o solutie accesibila si utila pentru igiena mainilor.  In acest mod pot fi prevenite unele afectiuni ce se pot transmite prin intermediul mainilor murdare, cum ar fi: infectii respiratorii, hepatita A, infectii digestive, infectii cutanate, conjunctivite etc. 

Ce contine sapunul lichid?

Sapunul lichid contine, de regula, agenti de curatare, agenti de hidratare si alte substante care protejeaza pielea si asigura igiena. 

O rezerva de sapun lichid se instaleaza intr-un dozator special, care poate fi un dispenser care necesita sau nu atingerea pentru a doza cantitatea necesara de produs. Un dispenser permite o distributie controlata a sapunului, iar astfel clientii si angajatii din centrele comerciale au acces rapid la el pentru a se spala pe maini. 

Un recipient pentru sapun este conceput pentru a fi durabil, igienic si usor de utilizat atat de catre adulti, cat si de catre copii. Un astfel de dozator poate fi montat atat in baile din mall-uri, cat si in zonele de servire a mesei sau in punctele de acces, pentru a facilita igiena si a impiedica raspandirea agentilor patogeni.

Sapunul lichid in dispenser asigura igiena in spatiile publice

In comparatie cu sapunul solid, rezerva de sapun lichid din dispenser sau dozator, de la AmbalajMarket, este o optiune mai igienica si mai comoda din mai multe motive: 

  • Prevenirea contaminarii – sapunul lichid este mai igienic pentru ca este ambalat intr-un recipient sigilat si poate fi dozat printr-un dispenser. Astfel, utilizatorii nu trebuie sa atinga produsul in sine, reducandu-se riscul de contaminare. 

  • Hidratarea pielii – multe formule de sapun contin aditivi hidratanti, cum ar fi glicerina sau uleiuri naturale, care ajuta la mentinerea hidratarii pielii, prevenind pielea uscata pe care o poate lasa sapunul solid cu o formula mai astringenta;

  • Practic si usor de utilizat -  un dispenser cu sapun lichid de la AmbalajMarket poate fi montat atat in locuinte, in bai si bucatarii, cat si in baile din restaurante, mall-uri, hipermarketuri, unitati medicale si multe alte spatii. Faptul ca este usor de dozat face ca spalatul mainilor sa se efectueze rapid si in functie de necesitatile fiecarei persoane, evitandu-se risipa. 

Cum se alege un sapun lichid pentru toaletele publice?

In toaletele publice din mall-uri si hipermarketuri  sapunul lichid este o optiune populara. Pentru a alege un produs pe care sa-l pui la dispozitia clientilor printr-un dozator montat langa chiuveta trebuie sa tii cont de cateva recomandari:

Sapun antibacterian sau sapun obisnuit?

Sapunul antibacterian ajuta la prevenirea raspandirii bacteriilor si a altor agenti patogeni in mediile aglomerate. Un astfel de sapun poate fi excelent in spatiile publice in care exista un risc mai mare de agenti patogeni, cum ar fi clinicile medicale. Un sapun antibacterian este insa la fel de indicat si in centrele comerciale, la fel cum nu este gresit ca in dispenser sa se afle si sapun lichid obisnuit.


Sapunul trebuie sa aiba o formula atenta cu pielea

Un sapun lichid pentru toaletele publice trebuie ales astfel incat sa se potriveasca mai multor tipuri de piele, avand in vedere ca oamenii au nevoi diferite. Asaza in recipient un sapun lichid care sa fie bland cu pielea, cu un pH echilibrat si care sa contina ingrediente hidratante, pentru a mentine pielea si curata, dar si sanatoasa. Nu uita ca multi dintre cei care folosesc sapunul lichid de mai multe ori intr-un mall sau hipermarket sunt chiar angajatii din respectivul centru comercial!

Sapun lichid pentru dozator la un pret accesibil

In cazul spatiilor publice, unde se consuma mult sapun lichid si este nevoie sa adaugi frecvent produs in recipient sau in dozator, o solutie poate fi sa alegi produse accesibile. Cauta sa ai tot timpul o rezerva de sapun lichid de calitate, dar cu un pret bun, iar acest lucru se intampla, de obicei, atunci cand cumperi o cantitate mai mare de produs. 

Sapunul lichid, impreuna cu un recipient adecvat de distributie a sa, cum este un dozator sau un dispenser de la AmbalajMarket, reprezinta o solutie practica si eficienta pentru a incuraja igiena. Clientii sunt ajutati astfel sa-si protejeze sanatatea, dar si sa contribuie la pastrarea unui mediu curat si sigur. 

Hârtia de ambalat și rolul ei în prezentarea alimentelor