Idei de cadouri pentru barbati: Jocuri de societate

Idei de cadouri pentru barbati: Jocuri de societate

Se spune ca este mai dificil sa cumperi cadouri pentru barbati, pentru ca ei pot fi mai pretentiosi si mai greu de multumit. Exista insa cateva idei cu care Mos Craciun nu va da niciodata gres in ceea ce-i priveste, iar din aceasta categorie fac parte cateva jocuri de societate care sunt potrivite pentru barbatii de toate varstele, fie ei frati, prieteni, iubiti, tati, socri, bunici etc.

Poti oferi un astfel de joc alaturi de o sticla de vin bun si vei avea satisfactia unui cadou inspirat si apreciat de barbatul important din viata ta!

jocuri de societate
 

Ce jocuri de societate clasice poti oferi unui barbat de Craciun?

Jocurile de societate fac parte din categoria de idei de cadouri care nu se demodeaza niciodata, indiferent ca vorbim de zile de nastere, onomastici, aniversarea cuplurilor sau aniversarea casatoriei, Craciun sau Valentine’s Day.

Sunt cateva jocuri pentru barbati, clasice, care nu doar ca nu si-au pierdut din farmec cu trecerea timpului ci, la fel ca vinul, isi sporesc frumusetea: tablele, rummy si sahul. 

Jocul de table are o putere uimitoare: relaxeaza, aduce zambete pe chipuri, ofera o portie considerabila de adrenalina si ii apropie pe jucatori, facandu-i sa se cunoasca mai bine si sa se simta bine impreuna.

Poti sa alegi dintr-o varietate de jocuri pentru barbati, mai ieftine sau mai scumpe, dupa buget si dupa preferintele celui pe care vrei sa-l surprinzi. Spre exemplu, te poti orienta catre un joc de table sculptat, din lemn masiv de nuc, elegant si atent lucrat, sau, pentru un plus de calitate si rafinament, poti alege un joc de table in geanta de piele. In cazul unui buget mai mic, ai de asemenea numeroase optiuni, printre care tablele din poliester, practice si in culori vii.

Poti de asemenea sa oferi de Craciun un joc de rummy, care face parte din categoria de jocuri pentru barbati de toate varstele. Un astfel de cadou ii va readuce barbatului de langa tine nostalgia jocurilor de rummy din copilarie, cand ninsorile si gerul il tineau in casa, si-l faceau sa-si petreaca timpul cu cei apropiati, la un joc pe etalate sau pe tabla.

Si in acest caz ai numeroase idei de cadouri din care sa alegi: rummy din plastic, mai ieftin si ideal pentru calatorii, sau rummy din lemn, pentru o experienta apropiata de acele jocuri de societate de demult.

Nu uita nici de sah, pentru ca Mos Craciun adora sa ofere jocuri de societate care antreneaza inteligenta si aduc bucurie adevarata! Un joc de sah este binevenit in orice familie si pentru orice varsta, fiind o modalitate excelenta de a-i face pe membrii familiei sau prieteni sa petreaca timp de calitate si sa-si testeze abilitatile logice, atentia, capacitatea de concentrare sau de memorare.

De ce sa oferi in dar jocuri de societate?

Atunci cand oferi jocuri de societate contribui la perpetuarea unor obiceiuri sanatoase in ceea ce priveste petrecerea timpului de calitate. Nu doar ca-i vei stimula pe cei dragi sa scoata nasul din jocurile electronice si din ecrane, ci ii ajuti sa aprecieze mai mult persoanele de langa ei, sa relationeze real, nu virtual. De aici mai apare inca un avantaj, si anume acela ca un joc de societate aduce bucurie atat celui caruia ii este oferit, dar si celor cu care el imparte experienta de joc.

In concluzie, de Craciun, si ori de cate ori ai ocazia, opteaza pentru idei de cadouri care implica si jocuri de societate, mai ales ca acestea nu necesita bugete exorbitante, ci fac parte din categoria cheltuielilor accesibile si inspirate.

De la AmbalajMarket poti achizitiona cadouri pentru barbati constand in jocuri de societate care nu se demodeaza niciodata si care se potrivesc pentru toate varstele!

Cum alegi forma de copt pentru cozonac?