Cele mai bune jocuri de societate pentru adulti
jocuri de societate

Jocurile de societate sunt o sursa inepuizabila de voie buna si distractie. Cand esti la o petrecere sau cand pur si simplu iesi cu prietenii, scopul este sa socializati, iar un joc de societate este o varianta buna de a va deconecta temporar de la telefoane si ecrane TV.

Jocul ii ajuta nu numai pe copii sa isi dezvolte anumite abilitati, ci si pe adulti. Acestia din urma au oportunitatea de a lega noi prietenii si de a ii cunoaste mai bine pe cei dragi. Pentru orice categorie de varsta, jocurile de societate consolideaza capacitatea de luare a unor decizii sub presiune, imbunatatesc memoria si concentrarea, fiind un instrument distractiv de petrecere a timpului liber.

Daca te afli in cautarea unui joc de societate pentru adulti, de care sa te bucuri impreuna cu prietenii si/ sau partenerul de viata, variantele propuse in acest articol s-ar putea sa fie exact pe gustul tau. 


Joc de societate pentru adulti si copii

Daca planuiesti o seara cu familia si vrei sa propui o activitate distractiva, potrivita atat pentru adulti, cat si pentru copii, nu vei da gres cu un joc de societate.

Este important sa alegi unul care se potriveste jucatorilor de orice varsta. Din seria jocurilor clasice, pe care multe persoane le au deja acasa, iti recomandam sa alegi jocul Remi. Un joc relaxant, dar competitiv, acesta pune la incercare perspicacitatea, logica si intuitia jucatorilor.  

Acest joc ii poate include pe toti membrii familiei, inclusiv pe copii. Numarul de jucatori variaza intre 2-4, iar regulile sunt relativ usoare. Multe persoane sunt de parere ca varianta fizica a jocului este mai interesanta decat cea online, pentru ca jucatorii au ocazia sa interactioneze si nu trebuie sa isi foloseasca dispozitivele mobile.

Joc de societate pentru cupluri si prieteni

Jocurile de societate pentru adulti sunt ideale inclusiv pentru cupluri. Daca aveti la dispozitie ceva timp liber si vreti sa alungati plictiseala, tu si partenerul sau partenera ta puteti alege un joc distractiv. Unele jocuri nu necesita un numar mare de persoane, doi jucatori fiind suficienti.

Ce jocuri de societate pot fi jucate de catre doi adulti? Sahul si tablele sunt doar doua dintre acestea. Este foarte probabil sa ai deja acasa aceste jocuri sau sa fi incercat varianta lor online. Iar daca nu detii un astfel de joc, il poti comanda rapid din magazinul nostru online! Competitia intre cupluri este deseori amuzanta, mai ales atunci cand fiecare dintre cei doi vrea sa castige cu orice pret. Jocul devine un prilej bun de cunoastere a partenerului si de consolidare a legaturii cu acesta.

In orice caz, investitia intr-un joc de table din lemn este una inspirata, pentru ca il vei putea juca oricand, fara sa ai nevoie de telefon sau conexiune la internet. In plus, il poti transporta cu tine in vacanta sau la iesirile cu prietenii. Acelasi lucru este valabil si pentru sah sau Remi.

Fie ca vrei sa joci in cuplu, cu familia sau cu prietenii, jocurile de societate consacrate sunt intotdeauna o idee buna. Acestea starnesc rasete, antreneaza creierul si contureaza un cadru prielnic pentru relaxare si deconectare de la stresul zilnic.

Verifica jocurile de societate disponibile in oferta Ambalaj Market si alege unul compatibil cu preferintele tale! 
Forme de copt - Rotunde sau patrate?