Caserolele din plastic – Utilizare si pret

Utilizate la scara larga in industria alimentara, dar si acasa, caserolele din plastic sunt ideale pentru a pastra si transporta alimente, pentru depozitare si pentru livrari la domiciliu. Popularitatea caserolelor din plastic se datoreaza faptului ca sunt usor de transportat, durabile si pot fi inchise ermetic pentru a preveni varsarea sau contaminarea alimentelor. Pentru ca plasticul se poate spala rapid, iar unele caserole pot fi curatate inclusiv in masina de spalat vase, caserolele din plastic vin si cu avantajul reutilizarii. De asemenea, au un pret foarte accesibil si sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si forme.

Ne-am gandit sa trecem in revista 3 situatii in care caserolele din plastic se dovedesc a fi extrem de utile, pe care le vom detalia in continuare.


caserolele din plastic

Caserola plastic – 3 situatii in care este indispensabila

1.         Pentru livrarea alimentelor

Caserolele din plastic nu trebuie sa lipseasca din restaurantele care efectueaza livrari la domiciliu, fiind indispensabile pentru a transporta mancarea in siguranta de la locatie catre client. Este important ca proprietarii de restaurante sa aleaga caserole rezistente din plastic, cu capac, care pot fi inchise ermetic. Astfel, se elimina riscul varsarii alimentelor.


2.     Pentru pastrarea alimentelor in congelator

Utile inclusiv acasa, caserolele din plastic pot fi folosite pentru a pastra alimentele in siguranta la congelator un timp indelungat. Plasticul rezista foarte bine la temperaturi scazute si protejeaza alimentele de asa-numitele arsuri de congelator. 

Daca obisnuiesti sa gatesti supa crema, tocanite sau sos de paste in cantitati mai mari, poti portiona mancarea in caserole din plastic pentru a o congela. Se pastreaza sigura pentru consum intre 1 si 3 luni, in functie de felul de mancare si de ingrediente. De asemenea, vinetele coapte si tocate sau ardeiul copt pot fi pastrate intr-o caserola din plastic la congelator pana in momentul in care decizi sa le folosesti.


3.     Pentru pachetul de la serviciu

Pachetul cu mancare luat la serviciu ne ajuta sa avem o dieta mai sanatoasa si sa economisim bani. Uita de pungi si staniol si alege sa iei pranzul la pachet intr-o caserola din plastic pe care o poti transporta in geanta fara teama ca mancarea se va varsa.


Caserola plastic – Ce optiuni ai la dispozitie si cat costa?

Plasticul este un material care se poate modela in nenumarate moduri, motiv pentru care caserolele din plastic sunt disponibile intr-o varietate de forme si dimensiuni. Costul lor este unul foarte avantajos, mai ales daca achizitionezi varianta la set. 

La Ambalaj Market poti sa gasesti urmatoarele tipuri de caserole din plastic, disponibile la bucata sau la set, al caror pret il poti consulta chiar acum in magazinul nostru online:

·         caserole din plastic transparent cu capac;

·         caserole compartimentate, pentru meniuri formate din mai multe feluri de mancare;

·         caserole termosudabile;

·         caserole pentru baclavale sau alte tipuri de dulciuri si prajituri;

·         caserola din plastic tip bol pentru salata.

Cumpara chiar acum caserolele din plastic de care ai nevoie de la Ambalaj Market, unde gasesti produse la primul pret, de calitate superioara!
Paharele din carton – Pot fi refolosite?