Caserole plastic – Tipuri, pret
caserole din plastic

 

Caserole plastic – Tipuri, pret


Daca ai un business in domeniul alimentatiei publice, ai un restaurant sau esti producator si nu stii ce ambalaje sa folosesti, spre exemplu, pentru comenzile primite in sistem delivery si take away, pentru a asigura transportul in siguranta al produselor si preparatelor, caserolele din plastic de diferite dimensiuni pot fi o solutie eficienta pentru businessul tau.


Caserola din plastic – Versatila si usor de utilizat

Cel mai folosit tip de ambalaj pentru transportul mancarii, sau a altor produse, este  caserola din plastic.

Caserolele din plastic sunt rezistente si prin etansare nu permit intruziuni externe, iar preparatele nu se varsa; acest lucru va asigura integritatea continutului caserolei si pastrarea acestuia in conditii optime pana la destinatie.

Aceste caserole din plastic vin in dimensiuni diferite, cu 1, 2 sau 3 compartimente, pentru cantitati mai mici sau mai mari de produse ambalate, au capac rezistent si material care nu se deterioreaza usor.

Pentru ca au o calitate ridicata si preturi de achizitie scazute, pot fi o solutie potrivita, mai ales daca esti un furnizor care incearca sa maximizeze profitul prin reducerea risipei. Iar odata rezolvat acest aspect, te vei putea concentra pe livrarea produselor intr-un volum mai mare si in siguranta pe linia de business delivery sau ambalare produse pe loc in supermarketuri.

Formele caserolelor pot varia de la cele patrate sau rotunde cu capac care se etanseaza perfect, asigurand astfel un transport in siguranta al continutului, evitand contaminarea sau varsarea mancarii.

In plus, plasticul este un material dur care protejeaza produsul sau preparatul de la deteriorare in timpul transportului cu masina, bicicleta etc. 

Un alt avantaj al caserolei din plastic este ca acest material este usor, ceea ce faciliteaza transportul mai multor preparate simultan, fara a incarca prea tare transportatorul. 

Caserola din plastic – Eficienta in privinta costurilor cu ambalarea

Un studiu realizat cu privire la alternativele caserolelor din plastic cu alte materiale, cum ar fi hartia si cartonul, sticla, otelul, aluminiul, cauciucul si pluta, a scos in evidenta faptul ca inlocuitorii plasticului sunt, in medie, de 4-5 ori mai grei.

Cu aceasta combinatie castigatoare de a fi usor si rezistent, ambalajul din plastic protejeaza produsul fara a adauga volum. De asemenea, ajuta la economisirea costurilor de productie si transport.

Faptul ca plasticul este un material usor, dar in acelasi timp rezistent, il face mai practic de utilizat si ii ofera si durabilitate superioara. Strict pentru ambalarea mancarii, greutatea relativ redusa a caserolelor din plastic scade impactul asupra mediului inconjurator prin emisiile de gaze cu efect de sera.

O parte dintre beneficiile pe care le poate asigura caserola din plastic, cu investitii minume, sunt:

ü  Caserola din plastic poate fi personalizata.

ü  Poate avea diferite forme si poate fi usor compartimentata.

ü  Se poate adapta pentru tipul de aliment pe care doresti sa-l ambalezi sau depozitezi, fie ca este vorba despre alimente fierbinti, reci, lichide etc.

ü  Accesibilitatea pretului si eficienta costurilor.

Datorita greutatii sale reduse, plasticul economiseste fata de alternative atunci cand vine vorba de costurile de expediere si transport. Astfel, se pot face economii atat in privinta costului de transport catre consumatori, cat si costul de a aduce materialele utilizate la centrele de reciclare.

Daca iti doresti sa eficientizezi costurile cu ambalajele si cu transportul produselor, caserolele din plastic pot reprezenta o alternativa potrivita pentru businessul tau.

Consulta pe Ambalaj Market oferta noastra variata de caserole din plastic si alege o alternativa inteligenta pentru afacerea ta! 

Alege pungile de hartie pentru un mediu mai curat