Alege pungile de hartie pentru un mediu mai curat

Alege pungile de hartie pentru un mediu mai curat


In ultimii ani, grija fata de mediul inconjurator a devenit o preocupare tot mai vizibila in randul companiilor din Romania. De aceea, fie ca vorbim despre retaileri sau despre industria restaurantelor si delivery, au fost adoptate masuri sustenabile astfel incat sa poata contribui la minimizarea efectelor de sera si a daunelor suferite de planeta.

Una dintre schimbari vizeaza chiar limitarea utilizarii produselor realizate din plastic si folosirea, in schimb, a produselor din hartie. Iar daca vorbim despre transportul preparatelor alimentare acasa, atunci vorbim despre inlocuirea pungilor din plastic cu punga sau sacosa din hartie. 


pungi de hartie

Pungi de hartie - un statement de sustenabilitate si usor de personalizat

Pungile de hartie sunt tot mai utilizate in industria ambalajelor nu doar pentru ca sunt o optiune prietenoasa cu mediul, dar permit, de asemenea, personalizare extinsa fata de un alt tip de produs similar din alt material. Pungile de hartie sunt reutilizabile, ofera brandului mai multa vizibilitate si, daca arata bine, tot fi utilizate si ca un accesoriu.

Prin alegerea unei pungi de hartie personalizata cu un design foarte atractiv pentru imbracaminte, moda, bijuterii, livrare de alimente, gadgeturi tehnologice, jucarii etc., poti da mai multa personalitate brandului tau si iti poti, de ce nu fideliza clientii.

De altfel, un sondaj IPSOS in 7 tari europene mentioneaza faptul ca 79% dintre persoanele intervievate se simt mai confortabil cand tin si ating produse din hartie, iar 86% dintre oameni sunt de acord ca, daca ar avea mai multe optiuni pentru ambalarea produselor,, vor alege hartia.

Natura biodegradabila si reciclabila a pungilor de hartie reprezinta un instrument prin care companiile isi pot arata interesul fata de sanatatea planetei si sustenabilitate.

Astfel, punga sau sacosa din hartie poate fi un atuu pentru businessul tau in ceea ce priveste perceptia clientilor si a potentialilor clienti asupra brandului tau. Poti deveni favoritul lor doar printr-un gest care contribuie si la salvarea planetei.

Pungi de hartie - avantaje pentru tine si pentru mediul inconjurator

Pungile de hartie vin in diferite forme si dimensiuni si prezinta numeroase beneficii atractive pentru clienti si ajutatoare pentru mediul inconjurator.

Spre exemplu, unei pungi din hartie nu ii ia aproximativ 1000 de ani ca sa se degradeze asa cum se intampla cu pungile de plastic, mai degraba dureaza mult mai putin si de cele mai multe ori devin deseuri fertile pentru vegetatie.

Acest lucru se intampla deoarece pungile de hartie sunt fabricate din lemn, care este o resursa regenerabila si in continua crestere. Datorita capacitatii de descompunere in mediul natural, de la 2 la 5 luni, pungile de hartie nu vor avea un efect negativ prea mare asupra mediului inconjurator.

Desi perceptia oamenilor poate fi ca pungile din plastic sunt mai rezistente, si pungile sau sacosile din hartie sunt sunt puternice, robuste si pot fi depozitate cu usurinta oriunde fara a ocupa mult spatiu, facandu-le ideale pentru a transporta mancarea la pachet, ambalarea cadourilor etc.

In plus, ele prezinta avantaje inclusiv pentru clienti intrucat sunt compostabile la domiciliu, compostabile industrial si reciclabile.

La Ambalaj Market gasesti o varietate de pungi de hartie, in diferite forme, culori si cu manere rasucite, plate sau taiate, cu burduf sau fara burduf etc. Pungile noastre de hartie sunt certificate neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, ca si in cazul tuturor produselor noastre din gama bio si reciclabile. In plus, pot fi usor personalizate de catre o companie datorita suprafetei generoase pe care poate fi aplicat un design aparte.

Tacamurile biodegradabile pentru cei ce iubesc mediul inconjurator